Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.330 Ft
Menny.:db

Ecocid S 50g

Ár:
1.330 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.600 Ft
Várható szállítás: 2024. június 05.

Leírás

Hatóanyaga a kálium peroximonoszulfát
Fertőtlenítő szer.
Állatok ivóvizének fertőtlenítésére
Élelem és takarmánytárolók fertőtlenítésére
Zárófertőtlenítésre:
Hígítás: 1:100 (1%)
Az 1%-os Ecocid S oldatot alacsony nyomású vagy más, mechanikus permetezővel kell az előzetesen megtisztított felületekre és eszközökre juttatni, 300 ml/m2 mennyiségben. Az állatok 30-60 perc elteltével, ill. a kezelt felületek meg-száradása után költöztethetők vissza.

Eszközök tisztítása-fertőtlenítése:
Gazdaságokban, keltetőtelepeken takarmány-előkészítő létesítményekben:
Hígítás: 1:200 - 1:33 (0,5% - 3%) a felület szennyezettségétől függően.
A berendezéseket alacsony nyomású vagy más, mechanikus permetezővel, 300 ml/m2 mennyiségben felhordott oldattal kell megtisztítani és fertőtleníteni. A fertőtlenítés időtartama –a kezelt felület szennyezettségétől függően– 15-60 perc. A fertőtlenített felületet tiszta vízzel le kell öblíteni.

Gazdaságok és eszközök erősen szennyezett felületeinek tisztítása és fertőtlenítése:
Hígítás: 1:50-1:33, (2%-3%)
A felületeket és eszközöket alacsony nyomású vagy más, mechanikus permetezővel, 300 ml/m2 mennyiségben felhordott oldattal kell megtisztítani és fertőtleníteni. A fertőtlenítés időtartama 30 perc; ennek letelte után a felületet tiszta vízzel le kell öblíteni.

Ivóvíz-ellátó rendszerek fertőtlenítése:
Záró-takarítás és -fertőtlenítés:
Hígítás: 1:200 (0,5%)
A víztartályt és a vízvezetékrendszert Ecocid S oldattal kell feltölteni. A fertőtlenítés időtartama 60 perc, ennek letelte után tiszta vízzel alaposan át kell öblíteni a rendszert.

Ivóvíz folyamatos fertőtlenítése:
Hígítás: 1:1000 (0,1%)
Az Ecocid S port a víztartályban lévő vízben kell feloldani (vagy önműködő adagoló berendezéssel adagolni) a 0,1%-os koncentráció eléréséig.

Fertőtlenítő sáv járműkerekek, lábbelik, továbbá állatok patáinak fertőtlenítésére:
Hígítás: 1:100 (1%)
A fertőtlenítő sávokban vagy patafürösztő medencékben lévő oldat elszennyeződéséig, legkésőbb azonban 4 napig használható.

Levegőfertőtlenítés:
Levegőfertőtlenítés csoportos (legfőképpen légúti) megbetegedések terjedésének megakadályozása céljából.
Hígítás: 1:200 (0,5%)
A fertőtlenítést a helyiség alapterületének minden 10 m2-ére 1 liter oldatot számítva, rendkívül finom permetet előállító, nagy nyomású berendezéssel vagy háti permetezővel kell elvégezni.

Hideg ködölés:
Hígítás: 1:100 (1%)
Az épület (istálló) kiürítése után mechanikus ködgenerátorral, a helyiség alapterületének minden 10 m2-ére számítva 1 liter oldatot kell kiszórni, majd 30 percig hatni hagyni. Az állatok 30-60 perces szelloztetés után telepíthetok vissza a fertőtlenített épületbe.

Meleg ködölés:
Hígítás: 1 : 25 (4%)
Először ködképződést elősegíto anyagot kell az oldószerként használandó vízhez adni, 15:85 arányban, ez után következhet az Ecocid S por hozzáadása. Az épület (istálló) fertőtlenítését termikus ködgenerátorral, a helyiség alapterületének minden 40 m2-ére számítva 1 liter oldatot kell kiszórni, majd 30-60 percig hatni hagyni. Az állatok 30-60 perces szellőztetés után telepíthetők vissza a fertőtlenített épületbe.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!