Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.150 Ft
Menny.:db

Fypryst Combo

Ár:
2.150 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.600 Ft
Várható szállítás: 2024. május 30.

Leírás

  1. AZ ÁLLATGYÓGYÁSZATI KÉSZÍTMÉNY NEVE

FYPRYST 50 mg rácsepegtető oldat macskák számára A.U.V. Fipronil

  1. HATÓANYAGOK ÉS EGYÉB ÖSSZETEVŐK MEGNEVEZÉSE

1 cseppentő pipetta (0,50 ml) tartalma:
Hatóanyag: Fipronil 50 mg
Segéd- és vivőanyagok: Butil-hidroxianizol (E320) 0,10 mg Butil-hidroxitoluol (E321) 0,05 mg

  1. JAVALLAT(OK)

Macskák bolha (Ctenocephalides felis), vagy kullancs (Rhipicephalus fajok, Dermacentor fajok, Ixodes fajok) okozta fertőzésének megelőzésére és kezelésére. Macskák bolhacsípés-allergiájának megelőzésére és gyógykezelésére. Macskák szőrtetvességének (Felicola subrostratus fertőzésének) megelőzésére és gyógykezelésére.

  1. ELLENJAVALLATOK

Adatok hiányában ne használja a készítményt 8 hetesnél fiatalabb és/vagy 1 kg kisebb testtömegű macskakölykök esetében. Ne alkalmazható beteg (szisztémás kórfolyamatban szenvedő, lázas), vagy lábadozó állatokon. Súlyos mellékhatások, sőt elhullás veszélye miatt nyulakon nem alkalmazható.

  1. MELLÉKHATÁSOK

Lenyalás esetén rövid ideig tartó, nyálzás léphet fel, főként a vivőanyag természete miatt. A rendkívül ritka, gyanított mellékhatások közül az alkalmazás helyén fellépő átmeneti bőrreakcióról (hámlásról, a szőrzet lokális kihullásáról, viszketésről, bőrpírról) és testen jelentkező viszketésről vagy a szőrzet kihullásáról számoltak be alkalmazás után. Kivételesen megfigyeltek nyálzást, reverzibilis neurológiai tüneteket (hiperesztéziát, levertséget, ideges tüneteket), vagy hányást használat után. Túladagolása kerülendő. Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost!

  1. CÉLÁLLAT FAJOK

Macska

  1. ADAGOLÁS, ALKALMAZÁSI MÓD(OK) CÉLÁLLAT FAJONKÉNT

Adagolás: Az egyadagos, 0,5 ml-es pipetta tartalma a lapockák közötti bőrre applikálandó. Alkalmazási mód: Külsőleges alkalmazás a bőrre.
Az alkalmazási útmutató: Vegyük ki az egyadagos pipettát a háromrétegű zacskóból. Tartsuk az egyadagos pipettát függőleges helyzetben, majd csavaró mozdulattal húzzuk le a védőkupakot. Fordítsuk meg a kupakot, és másik végével helyezzük vissza az egyadagos pipettára. A kupakot rányomva és megcsavarva törjük fel a pipetta lezárását, majd távolítsuk el a kupakot az egyadagos pipettáról. Az állat szőrzetét a lapockák közötti területen széjjelsimítva tegyük láthatóvá a bőrt. Helyezzük az egyadagos pipetta hegyét a bőrre, majd a pipettát néhányszor összenyomva ürítsük a tartalmát közvetlenül a bőrre A készítmény adagja legfeljebb 5 hétig véd a bolhákkal való fertőződéstől. A készítmény kullancsok ellen 2 héten keresztül hatásos. A készítmény ártalmatlanságát értékelő vizsgálatok hiányában az egyes kezelések között legalább négy hétnek kell eltelnie.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!